Baanbrekende Desktop Metal printers:

3D metaalprinten in uw kantooromgeving

 

 

Ontdek Desktop Metal op xx september 2018 in Zaltbommel

Layertec introduceert Desktop Metal printers, voor betaalbare, veilige en nauwkeurige 3D metaalprints. Voor zowel prototyping als massaproductie en te gebruiken in iedere kantooromgeving, zonder aanvullende veiligheidsmaatregelen.

De printers van Desktop Metal halen maar liefst 100 keer hogere printsnelheden dan de huidige generatie metaalprinters. Dit maakt flexibele prototyping, kleine series en massaproductie met 3D metaalprinters voor het eerst rendabel voor bedrijven. De Desktop Metal printers zijn specifiek ontwikkeld om op veilige wijze en op grote schaal complexe, sterke metalen onderdelen te produceren.

Na een drietal drukbezochte introductieseminars in Nederland en België en overweldigend veel belangstelling, organiseren we xx september een extra introductieseminar met o.a. de laatste ontwikkelingen rondom Desktop Metal printers. Heeft u de eerdere seminars gemist? Grijp nu uw kans en maak kennis met Layertec en Desktop Metal op ons kantoor in Zaltbommel. Wees er snel bij, want er is slechts beperkt plek.

Datum: 
Weekdag xx september 2018

Locatie:
Kantoor Design Solutions, Zaltbommel

Adres:
Hogeweg 133, 5301 LL Zaltbommel

Programma:

  • 14:30   Ontvangst
  • 15:00   Aanvang presentatie
  • 16:00   Vragenronde/discussie


Bent u journalist? Of bent u anderszins geïnteresseerd in informatie over Desktop Metal? Ook dan bent u van harte welkom!

Inschrijven