Hoogwaardige Formlabs

3D printers en accessoires 

Layertec Form 2

Formlabs Form 3

Vernieuwd light processing systeem zorgt voor snellere en mooiere 3D prints. Met de Form 3L produceer je 3D prints op grootformaat – tot 5x zo groot t.o.v. de Form 3.

Formlabs Form 3B

De Form 3B is een geavanceerde desktop 3D-printer die is geoptimaliseerd voor biocompatibele materialen. Vergeleken met een DLP printer, heeft een Form 3B een 2 tot 3 keer groter bouwvolume zodat er minder tijd (en geld) geïnvesteerd hoeft te worden in het bedienen van de printer.

Layertec Form 2
Layertec Form 2

Formlabs Form 2

De meest geavanceerde SLA desktop printer ter wereld: robuust, betrouwbaar en een buitengewoon afwerkingsniveau. De Form 2 van Formlabs is een bijzonder krachtige 3D printer met finesse. Van verfijnde prototypes tot eindonderdelen van hoge kwaliteit: print alles direct vanaf je bureau. Met de Formlabs Form 2 kun je grotere prints printen met uitzonderlijke detaillering, door het geautomatiseerde resin systeem. Preform Software is inbegrepen.

Form Cure:
maximaliseer productprestaties

De Form Cure van Formlabs versnelt, op betrouwbare en kostenefficiënte wijze, je post-curing proces. Optimaliseer materiaaleigenschappen dankzij een precieze beheersing van licht, temperatuur en tijd.

makerbot 3D printers
Layertec Form 2

Form Wash: automatisch prints reinigen 

Form Wash van Formlabs reinigt je prints uniform, betrouwbaar en bovenal: automatisch. Zet het build platform direct over naar de Form Wash om 3D prints moeiteloos en zonder vervuiling te reinigen. Form Wash van Formlabs verspreidt isoproponol (IPA) nauwkeurig in elk hoekje en gaatje van je print voor een perfect schoon resultaat.

Wekelijkse demomiddag

Ontvang je graag persoonlijk advies over de mogelijkheden van 3D printing met onder meer een 3D printer van Formlabs? Kom langs voor een vrijblijvend 1-op-1 adviesgesprek tijdens onze 3D printing demo middag, elke donderdag van 13:00 tot 17:00. We tonen je graag onze Formlabs producten for professionals! 

Over Formlabs

Formlabs is een Amerikaanse professional 3D printer fabrikant, bekend door onder andere hun desktop 3D printers. Formlabs is op een korte tijd uitgegroeid tot een van de bekendste en ook beste fabrikanten van SLA 3D printers. De Form 2, Form 3-serie (met 3L en 3B), Form Wash en Form Cure van Formlabs zijn uitzonderlijk goede 3D printers voor professionals. Uiteraard kun je bij ons ook resin tanks voor Formlabs 3D printers kopen, zoals clear resin, tough resin, castable resin en flexible resin. Als je op zoek bent naar een desktop 3D printer, apparaten om de 3D prints te reinigen en te post-curen of naar resins van Formlabs ben je bij Layertec aan het juiste adres!

Waarom 3D printen via Layertec?

w

Training

Door onze vakkundige trainingen, haal je het beste resultaat uit jouw 3D printer(s).

Helpdesk

Onze telefonische helpdesk helpt je adequaat, zodat je zo snel mogelijk terug op schema ligt.

3D printservice

Laat razendsnel en in de hoogste kwaliteit jouw model door ons 3D printen.

Implementatie

Ervaren en gecertificeerde experts installeren en trainen bij jou op locatie.

Webinars & seminars

Tijdens onze webinars en seminars leer je alles over nieuwe technologieën, materialen en toepassingen.

Service

Onze specialisten staan tot je beschikking voor snelle assistentie bij gebruik en vragen.

Betaal veilig en snel