Fuse 1 Roadshow

OKT
18

 

Fuse 1 Roadshow

Maak kennis met de Fuse 1 en de Fuse Sift, en ontdek hoe SLS printen productieklare Nylon onderdelen kan maken.

Een positieve ROI binnen 1 jaar 

Geld hoeft geen reden meer te zijn om werken met een 3D printer voor je uit te schuiven. Zelfs kleine series functionele onderdelen zijn eindelijk rendabel.

Al ruim 1,5 jaar zet Formlabs de markt op z’n kop met het betaalbare Fuse 1 ecosysteem voor in-house SLS printen door de lagere kosten en zeer toegankelijke workflows. Verschillende klanten hebben hun investering al ruimschoots terugverdiend.

Op dinsdag 18 oktober organiseert Layertec over dit onderwerp een Roadshow in Zaltbommel. Op dit evenement zullen Formlabs en Layertec jou kennis laten maken met de Fuse 1 en de Fuse Sift, en laten zien hoe SLS printen productieklare, zeer gedetailleerde en sterke Nylon onderdelen kan maken.

Deelname is gratis en vrijblijvend. Van live demo’s, een Q&A en ervaringen van andere klanten: alles komt aan bod!

Wat kun je verwachten?

  • Live Fuse 1 & Fuse Sift demonstraties
  • Klanten vertellen over hun ervaringen met het Fuse 1 ecosysteem
  • Q&A met leden van het Formlabs en Layertec team

Datum en tijd

Dinsdag 18 oktober 2022
Sessie | 13:30 – 17:00

Locatie

Van der Valk Hotel Zaltbommel – A2
Hogeweg 65
5301 LJ Zaltbommel
Routebeschrijving

Sprekers

Programma

Sessie

13:30 - 14:00

Ontvangst

14:00 - 14:20

Welkom door Layertec en Formlabs

Klantverhalen

14:20 - 14:50

CW Development

3D print service bureau CW Development gebruikt meerdere Fuse 1 printers voor haar productie. In deze sessie presenteren ze diverse toepassingen, waaronder SLS geprinte lucht in- en uitlaten.

Cor Hilbrink Directeur

14:50 - 15:00

Pauze

15:00 - 15:30

TU Delft

De afdeling dienst elektronische en mechanische ontwikkeling (DEMO) van de TU Delft, heeft als doel het optimaal ondersteunen van de verschillende onderzoek groepen met het ontwikkelen en vervaardigen van diverse opstellingen/instrumentatie. Hierbij is de Fuse 1 een grote toevoeging aan de productie faciliteit doormiddel van snellere iteratie slagen en meerdere SLS geprinte (complexe) prototype. Kevin vertelt je hier graag meer over.

Kevin Kamman Ontwikkelingstechnicus

15:30 - 16:00

Benchmark Electronics

Christian is Lead Industrial & UX Design Consultant bij Benchmark Electronics en verantwoordelijk voor het 3D printen met de Formlabs Fuse 1 SLS-printer. De Formlabs Fuse 1 geeft ons de mogelijkheid om sneller te experimenteren, itereren, produceren en daarmee de product innovatie te versnellen voor onze klanten.

Christian Suurmeijer Lead Industrial & UX Design Consultant

De Fuse 1 SLS 3D printer

16:00 - 16:30

Live demonstratie

Jakob werkt sinds 2015 in het ondersteuningsteam van Formlabs en was de eerste Pro Service Engineer in Europa. Als een van de senioren in het Europese team is hij overgestapt naar een trainerspositie en heeft hij persoonlijk meer dan 300 klanten van Formlabs van meer dan 200 bedrijven getraind.

Jakob Dobberow – Pro Services Trainer 

De Fuse 1+ 30W SLS 3D printer

16:30 - 17:00

Ontdek de nieuwste SLS printer

Het is al mogelijk om in-house te printen met een SLS 3D printer v.a. €50.000. Daarnaast ontgrendelt de snelle Fuse 1+ 30W ongekende printsnelheden en een volledig assortiment materialen. Ontdek in deze presentatie wat deze nieuwe SLS 3D printer allemaal kan.

Dennie RijkSales Engineer

Bekijk de video voor een impressie

Elke Formlabs Roadshow is uniek. Bij ons ben je in de gelegenheid om het aanbod aan SLA, SLS, FDM en metaalprinters te bekijken en hierover te praten met een van onze engineers. Er staan ook veel 3D geprinte onderdelen uitgestald. Daarnaast kom je in contact met andere bedrijven die zich oriënteren of al aan de slag zijn met 3D printen.

Past de datum niet?

Maak dan een persoonlijke afspraak voor een bezoek aan onze showroom. Je krijgt een vrijblijvend advies en een ROI berekening voor jouw product en doelgroep. Uiteraard beantwoorden we ook al je (technische) vragen.