Jewelry Resins voor verbluffend detail

De Jewelry Resins van Formlabs zijn ontworpen om met veel detail een haarscherpe afwerking voor juwelen te realiseren. Zo kunt u op rendabele wijze gepersonaliseerde sieraden ontwerpen en vervaardigen.

Gratis 3d printmodel Layertec 2 -Jewelry Resin

Print een gratis proefmodel

Gratis een 3D geprint proefmodel ontvangen? Of heeft u een eigen 3D model dat u graag geprint ziet? Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op. Of kom langs voor een 1-op-1 seminar van 15 minuten over het 3D printen van uw model.

Castable Wax Resin

Deze voor 20% met was gevulde Resin verzorgt haarscherpe details en een gladde oppervlakafwerking voor sieraden dankzij een brandschoon gietproces zonder as of residu. De 3D geprinte onderdelen zijn sterk genoeg voor gebruik zonder nabehandeling en uitstekend geschikt voor gebruik als pasmodel of verloren wasmal.

Castable delicate geometries 768px -Jewelry Resin

Hoge precisie én brandschoon gietproces

Castable Wax Resin is ontwikkeld om de meest delicate geometrieën met een hoge mate van detail en nauwkeurigheid te creëren. Het is daarmee het ideale materiaal voor filigraan, pavé en juwelen met sierlijk oppervlakdetail zonder zichtbare laaglijnen.
Door de toevoeging van 20 procent was verzorgt Castable Wax Resin een betrouwbaar en efficiënt gietproces. Download de gebruiksinstructies voor gieten met een normaal of kort burnout-schema.

M castable overview4.png.680x383 q80 crop smart -Jewelry Resin

Castable Resin

Met Castable Resin kunt u zeer nauwkeurig details en gladde oppervlakken aanbrengen. Het brandt het materiaal schoon weg met minimale as of residu. Het materiaal is bij uitstek geschikt voor juweliers en goud- en zilversmeden om van een digitaal ontwerp naar een 3D print te gaan dat geschikt is voor gieten.

  • Nauwkeurige puntpositie
  • Glad oppervlak
  • Prachtige details

Specificaties

Castable Resin laat minimale as achter na uitbranden. Lees ons whitepaper voor meer informatie over het creëren van sierraden met Castable Resin.

Burnout curve graph F C v2.png.680x383 q80 crop smart -Jewelry Resin
M filigree2x.jpg.321x0 q80 -Jewelry Resin
M jungle22x.jpg.665x0 q80 -Jewelry Resin
M jungle detail2x.jpg.1354x0 q80 -Jewelry Resin
M sample2x.jpg.1354x0 q80 -Jewelry Resin

Standard Resin Grijs

De gladde matte afwerking van standard Resin Grijs geeft details bijzonder goed weer. Het is daarom ideaal voor het snel creëren van prototypes van sierraden. Het stelt u in staat een goedkoop pas-model te maken om klanten enthousiast te maken en te overtuigen over hun aanstaande aankoop.

Grey Resin Masker detailed -Jewelry Resin
M grey jungle2x.jpg.321x0 q80 -Jewelry Resin
M sample ring22x.jpg.665x0 q80 -Jewelry Resin
M pebble gallery 251.jpg.1354x0 q80 -Jewelry Resin
M pave.jpg.1354x0 q80 -Jewelry Resin
Form 2 resin tank LT -Jewelry Resin

Langere levensduur, verhoogd gebruikersgemak

De Resin Tank LT is speciaal ontwikkeld voor een langere levensduur tijdens het printen in grote aantallen. Nu met groter volume, preciezere printerdetectie, anti-spat geometrie en eenvoudige wiper scheiding voor gestroomlijnde workflows.