Standard Resins

Uitstekende prestaties, prachtige resultaten.

Creëer complexe modellen met prachtige details, zonder in te boeten op stevigheid en kwaliteit. Zowel geschikt voor prototypes als eindproducten.

Hoge resolutie

Print haarfijne details in uw model met Formlabs Standard Resins.

Sterk & precies

Creëer accurate en robuuste onderdelen en prototypes.

Diverse kleuren

Verkrijgbaar in vier kleuren: transparant, wit, grijs en zwart.
Bovendien uitstekend als basis voor gekleurde prints.

Print een gratis proefmodel

Gratis een 3D geprint proefmodel ontvangen? Of heeft u een eigen 3D model dat u graag geprint ziet? Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op. Of kom langs voor een 1-op-1 seminar van 15 minuten over het 3D printen van uw model.

Algemene features

Prachtige oppervlakte afwerking

Geniet van een haarscherpe afwerking van al uw 3D prints. Print spectaculaire details in lagen vanaf 25 micron.

Resin bijvullen tijdens printen

Resin bijna op? U ontvangt een notificatie waarna u de Resin met handige cartridges tijdens het printen aanvult. Het programma wordt niet onderbroken zodat uw print in no-time klaar is.

Resin bewaren in tanks

De Resin tanks verzorgen een perfect resultaat van uw print. Wilt u in meerdere kleuren werken? Met een extra tank kunt u makkelijk wisselen tussen kleuren en overgebleven Resin minimaal twee maanden bewaren.

Productieonderdelen

Formlabs Standard Resin is een hoogwaardig productiemateriaal dat dankzij haar stevigheid en lange levensduur uitermate geschikt is voor productieonderdelen. Gecombineerd met de precisie en fijne afwerking van de Form 2 zijn de toepassingen enorm.

Prototypes

Standard Resin is uitermate geschikt om snel functionele prototypes te creëren. Print hoge kwaliteit prototypes en versnel uw ontwerpproces tegen een lage prijs.

Color Kit

3D prints in een breed kleurpalet

De eerste geïntegreerde oplossing voor resin mengkleuren: Color Kit maakt 3D-printen in een breed kleurenpalet mogelijk, zonder handmatig afwerken en schilderen. Zo test u productconcepten nog sneller met 3D prints in kleur.

Geef uw ontwerp kleur

Kleur helpt ons de wereld om ons heen te begrijpen. Zo verduidelijken kleuren hoe producten werken, creëren ze contrast of juist samenhang en kunnen ze producten verbinden met een productfamilie. Geef uw ontwerp kleur met een vijftal kleurpigmenten die op basis van bijgeleverde recepten te mengen zijn tot vrijwel elke gewenste kleur.

Langere levensduur, verhoogd gebruikersgemak

De Resin Tank LT is speciaal ontwikkeld voor een langere levensduur tijdens het printen in grote aantallen. Nu met groter volume, preciezere printerdetectie, anti-spat geometrie en eenvoudige wiper scheiding voor gestroomlijnde workflows.

Betaal veilig en snel