Onze 3D Printer Service

U heeft geïnvesteerd in een hoogwaardige 3D printer. Deze heeft tot doel dat u snel uw nieuwe ontwerpen kunt evalueren en beslissingen kunt nemen. Dit betekent uiteraard dat de printer feilloos en betrouwbaar moet werken. Layertec biedt u aanvullend diverse service mogelijkheden om ervoor te zorgen dat uw Formlabs, Ultimaker of Desktop Metal 3D printer ook daadwerkelijk optimaal blijft presteren. Zowel voor nieuwe als bestaande 3D printers.

service 3D printers

Gecertificeerd personeel

Goede serviceverlening is onmogelijk zonder gecertificeerd en getraind personeel. De technici van Layertec hebben diverse opleidingen gevolgd, waarmee wij volledig gecertificeerd zijn door onze leveranciers Formlabs, Ultimaker en Desktop Metal. Nog belangrijker is dat wij daarmee in staat zijn om u de service te verlenen die u van ons mag verwachten.

Onderhoudscontracten op maat

Layertect biedt meerdere contracten voor service op 3D printers. Naast de service op storingen, bieden wij ook contracten aan met een preventieve service component. Ook zijn er mogelijkheden in de contracten ten aanzien van response tijden en extra service mogelijkheden, zoals een back-up printservice.

Direct telefonische hulp!

Naast het verlenen van service, staat ook onze helpdesk tot uw beschikking om vragen te beantwoorden op diverse gebieden: van het gebruik van de 3D printer tot de software en ook m.b.t. de 3D CAD modellen die nodig zijn voor uw opdracht. Layertec biedt u de volle service om rendabel en snel van idee naar 3D model te komen.

Service op Formlabs 3D Printers

Bij aanschaf van een Formlabs 3D printer bij Layertec kunt u rekenen op een uitstekende technische ondersteuning van de specialisten van Layertec. Wij helpen u graag wanneer u problemen met uw Formlabs 3D printer ondervindt. Daarnaast heeft u het eerste jaar na aankoop recht op fabrieksgarantie en kunt u altijd terecht voor ondersteuning bij de serviceafdeling van Formlabs.

service 3d printers
service 3d printers

Service op Ultimaker 3D Printers

Koopt u een Ultimaker 3D printer of bent u reeds in het bezit van een Ultimaker 3D printer? Dan kunt u voor technische ondersteuning altijd terecht bij de specialisten van Layertec. Onze engineers zijn gecertificeerd en geschoold op zowel CAD als 3D printing.

Servicepakket Formlabs en Ultimaker

Het eerste jaar na aankoop van uw Formlabs of Ultimaker 3D printer heeft u recht op:

Ondersteuning door onze helpdesk: ✓

Toegang tot Layertec seminars: 

Gratis pickup en return bij reparaties: 

Vervangende onderdelen en arbeid inbegrepen
(m.u.v. Print Cores en consumables): 

Direct hulp nodig?

Bel onze helpdesk. Onze technici staan voor u klaar! U kunt ons bereiken via telefoonnummer +31 – (0)418 – 644 696.

helpdesk 3d printen

Waarom 3D printen via Layertec?

w

Training

Door onze vakkundige trainingen, haal je het beste resultaat uit jouw 3D printer(s).

Helpdesk

Onze telefonische helpdesk helpt je adequaat, zodat je zo snel mogelijk terug op schema ligt.

3D printservice

Laat razendsnel en in de hoogste kwaliteit jouw model door ons 3D printen.

Implementatie

Ervaren en gecertificeerde experts installeren en trainen bij jou op locatie.

Webinars & seminars

Tijdens onze webinars en seminars leer je alles over nieuwe technologieën, materialen en toepassingen.

Service

Onze specialisten staan tot je beschikking voor snelle assistentie bij gebruik en vragen.