Liever persoonlijk contact? Bel 0418 – 644 696

We zoeken samen naar een passende oplossing.

5% korting op alle Ultimaker 3D printers

Geldig tot en met 31 december 2020

Je ontvangt nu 5% korting op de aanschaf van een Ultimaker 3D printer. Daarnaast profiteer je 1 jaar lang van 5% korting op alle Ultimaker filamenten. Je krijgt dus altijd de de beste prijs!

Wil je nog meer voordeel?

De Ultimaker S3 en S5 (met of zonder Pro Bundle) kan je ook leasen vanaf € 180 per maand. Inclusief installatie en training. Dan krijg je 3 jaar lang garantie en ondersteuning via de helpdesk. Vraag naar de voorwaarden.

5% korting op alle Formlabs 3D printers

Geldig tot en met 31 december 2020

Je ontvangt nu 5% korting op de aanschaf van een Formlabs 3D printer. Daarnaast profiteer je 1 jaar lang van 5% korting op alle Formlabs resins. Je krijgt dus altijd de beste prijs!

Profiteer van extra voordeel

De Formlabs Form 3 kan je ook leasen vanaf € 199 per maand. Inclusief installatie en training. Dan krijg je 3 jaar lang garantie en ondersteuning via de helpdesk. Vraag naar de voorwaarden.

Zij vertrouwen
op Layertec

Waarom Layertec?

Gecertificeerd personeel

Onze technici zijn volledig gecertificeerd door Desktop Metal.

Service

Wij bieden uitgebreide ondersteuning, van CAD-model tot 3D print.

Implementatie

Onze experts installeren en configureren jouw Desktop Metal op locatie.

Opleiding

Wij trainen jou en je collega’s om met de Desktop Metal printer te werken.

Klantervaringen

TRIAdontics

TRIAdontics heeft Layertec benaderd met een vraagstuk over het initiatief om beschermmiddelen voor mondzorgverleners te kunnen printen. Ze hebben ons uitstekend geadviseerd over type printer (Ultimaker S3) en type materialen die wij hiervoor nodig hebben. De printer was binnen paar dagen in goed orde bij ons op kantoor en wij hebben binnen paar weken meer dan 200 faceshields en mondmaskers hiermee geprint. Layertec is een gedreven bedrijf, trouw en altijd beschikbaar voor haar klanten. Ik kijk uit naar een vruchtbare en prettige langdurige samenwerking. Zeker een aanrader!

— Dr. Bassam Hassan

CEO, TRIAdontics BV

Continental 

De training die we na aanschaf van de Ultimaker S5 van Layertec hebben gekregen was absoluut van toegevoegde waarde. We wisten daardoor meteen de belangrijkste instellingen; hoe ze te gebruiken en wat ze precies betekenen. Het belang van de kwaliteit van STL-files vond ik de belangrijkste les uit de training. Dit kun je niet beoordelen wanneer je modellen download.

— Yves Schulz

Process Engineer, Eagle Simrax BV

Tesla 

De Form 3L is een geweldige machine met een mooie interface. Het heeft gemakkelijke stapsgewijze instructies voor de meeste functies. Dezelfde eenvoudige functionaliteiten en uitstekende kwaliteit als de Form 3 maar met een groter bouwvolume is vooral handig voor het maken van grotere onderdelen uit één stuk in plaats van snijden en monteren na de productie. Het bouwplatform is nog steeds gemakkelijk te onderhouden en te installeren en de toegevoegde handvatten zijn buitengewoon handig bij het laden en lossen. Het is ook erg prettig dat – aangezien de tank groter is – de Form 3L twee cartridges met resin heeft om te voorkomen dat ze opraken tijdens het printen. En niet te vergeten: de cartridges zijn uitwisselbaar zijn met de Form 3 en 2, wat ongelooflijk handig is in een laboratoriumomgeving waar we veel verschillende machines gebruiken.

— Laura McAfee-Ramirez

Additive Manufacturing Technician, Tesla Motors

Continental 

We hebben al eerder met de Form 3 gewerkt, dus we hadden hoge verwachtingen van de Form 3L. Het instellen van de printer en het starten van een print is hetzelfde eenvoudige procesAlle onderdelen die we hebben geprint, zijn nauwkeurig en foutloos. De Form 3L is een apparaat van hoge kwaliteit die de norm stelt op het gebied van snelheid, grootte en kwaliteit..

— Marek Markon

Mechanical Engineer, Continental Automotive

Direct contact met Dennie

Dennie Rijk

Waarom 3D printen via Layertec?

w

Training

Door onze vakkundige trainingen, haal je het beste resultaat uit jouw 3D printer(s).

Helpdesk

Onze telefonische helpdesk helpt je adequaat, zodat je zo snel mogelijk terug op schema ligt.

3D printservice

Laat razendsnel en in de hoogste kwaliteit jouw model door ons 3D printen.

Implementatie

Ervaren en gecertificeerde experts installeren en trainen bij jou op locatie.

Webinars & seminars

Tijdens onze webinars en seminars leer je alles over nieuwe technologieën, materialen en toepassingen.

Service

Onze specialisten staan tot je beschikking voor snelle assistentie bij gebruik en vragen.

Betaal veilig en snel