3D print hoogwaardige kunststoffen en composieten

Hoogwaardige 3D printers van Nederlandse bodem: professionele kwaliteit, hoge betrouwbaarheid en zeer gebruiksvriendelijk.

Ultimaker 2+ Connect

De Ultimaker 2+ Connect is dankzij een nieuw touchscreen en de netwerkfunctionaliteit de ideale eerste stap in de wereld van eenvoudig 3D printen. Ontdek de kracht van connected 3D printing op je eigen locatie. Print prototypes met een grote keuze aan betaalbare materialen.

Snel resultaat
Weinig onderhoud, hoge uptime
3D printen via de cloud ingebouwd
Vragen? Bel met onze adviseurs
Direct contact: +31(0)418 – 644 696

Ultimaker S3

Hoogwaardige, composietklare prestaties vanaf je desktop. Deze 3D-printer zit boordevol met onze nieuwste techniek en is net zo gebruiksvriendelijk als krachtig, en biedt de meest kosteneffectieve manier voor marktontwrichtende bedrijven om te starten met intern 3D-printen.

Verbeterde printkwaliteit
Eenvoudig in gebruik
Toegankelijk
Vragen? Bel met onze adviseurs
Direct contact: +31(0)418 – 644 696

Zij vertrouwen
op Layertec

Ultimaker S5

Gebruiksvriendelijke desktop 3D-printer met een groot bouwvolume dat keer op keer nauwkeurige onderdelen van industriële kwaliteit levert. Met eenvoudige installatie, hoge uptime en betrouwbare dubbele doorvoer is Ultimaker S5 de complete professionele 3D-printoplossing.

Groot printvolume
Dual extrusion
Eindeloze mogelijkheden
Vragen? Bel met onze adviseurs
Direct contact: +31(0)418 – 644 696

Ultimaker S5 Pro Bundle

De Ultimaker S5 Pro Bundle past je 3D-printworkflow aan door middel van automatische materiaalverwerking, efficiënte luchtfiltering en vochtregulatie van het filament. Deze functies maken een productie van 24/7 mogelijk.

Efficiënte materiaalgebruik en opslag
Hoge betrouwbaarheid
Veilige werkomgeving
Vragen? Bel met onze adviseurs
Direct contact: +31(0)418 – 644 696

Waarom Layertec?

Gecertificeerd personeel

Onze technici zijn volledig gecertificeerd door Ultimaker.

Service

Wij bieden uitgebreide ondersteuning, van CAD-model tot 3D print.

Implementatie

Onze experts installeren en configureren jouw Ultimaker op locatie.

Opleiding

Wij trainen jou en je collega’s om met de Ultimaker printer te werken.

“TRIAdontics heeft Layertec benaderd met een vraagstuk over het initiatief om beschermmiddelen voor mondzorgverleners te kunnen printen. Ze hebben ons uitstekend geadviseerd over type printer (Ultimaker S3) en type materialen die wij hiervoor nodig hebben. De printer was binnen paar dagen in goed orde bij ons op kantoor en wij hebben binnen paar weken meer dan 200 faceshields en mondmaskers hiermee geprint. Layertec is een gedreven bedrijf, trouw en altijd beschikbaar voor haar klanten. Ik kijk uit naar een vruchtbare en prettige langdurige samenwerking. Zeker een aanrader!“

Dr. Bassam Hassan, CEO TRIAdontics BV

Direct contact met Dennie

Dennie Rijk

Waarom een Ultimaker 3D printer?

Ultimaker is een Nederlands bedrijf met echte Nederlandse waarden zoals professionele kwaliteit en een grote mate van gebruiksvriendelijkheid. Dit Nederlandse bedrijf staat sinds de oprichting in 2011 garant voor 3D printers die betrouwbaar, veelzijdig en makkelijk te gebruiken zijn voor zowel personen die al kennis hebben over 3D printen als beginners. De verschillende Ultimaker 3D printers in het assortiment zijn inzetbaar bij een scala aan bedrijven, die het maken van prototypes niet langer meer willen outsourcen. Door een Ultimaker 3D printer in huis te halen, kan het ontwerpproces worden versneld en worden de kosten verlaagd.

Welke Ultimakers zijn er?

Op dit moment bestaat het portfolio uit: Ultimaker 2+ Connect, Ultimaker S3 en Ultimaker S5. Al deze modellen zijn te koop bij Layertec, inclusief de benodigde Ultimaker filamenten, denk aan Ultimaker PLA of ABS.

Welke materialen kan ik gebruiken?

Er is een grote variatie aan Ultimaker filamenten beschikbaar: Nylon, PLA, Tough PLA, ABS, CPE, CPE+, TPU 95A, PC en PP. Deze zijn allemaal te koop in onze webshop. Welk filament van Ultimaker je ook zoekt, wij hebben het! Daarnaast kan je gebruik maken van allerlei soorten filamenten van derde partijen.

Met welke software zijn de Ultimaker printers compatibel?

Ultimaker heeft een uitgebreid softwareportfolio, denk aan Ultimaker Cura, Ultimaker Digital Factory en de Ultimaker Marketplace. Op de productpagina’s van de printers lees je met welke software elk model compatibel is.

Waarom een Ultimaker 3D printer kopen bij Layertec?

Als je een 3D printer koopt, wil je méér dan alleen een goede prijs. Je wilt ook service en een partner waar je op kunt bouwen. Dat is Layertec. Op gebied van 3D printers zijn wij al jaar en dag dé aanbieder in Nederland en België. Door onze uitgebreide kennis over alle Ultimaker modellen, kunnen we je adviseren over het juiste model voor de behoefte van elk bedrijf. Rapid prototyping was nog nooit zo makkelijk!

Wat vinden onze klanten?

4,4 8 reviews

 • Avatar Coen ★★★★★ 5 maanden geleden
  Na bezoek in de showroom, heldere uitleg gehad.
  Zeer tevreden over de service en ons product !
 • Avatar Sjoerd Slabbers ★★★★★ 10 maanden geleden
  Erg goed en snel geholpen, printer stond in no-time voor m'n neus!
 • Avatar Sjoerd Goossens ★★★★★ een jaar geleden
  Ik ben een jonge ondernemer en had alleen nog maar ideeën. Desondanks namen ze me direct serieus. Ik heb eerlijk advies gekregen ook al was dat niet altijd … Lees meer in hun voordeel. Ze hebben veel kennis over de printers, het printen en alles wat er bij komt kijken. Ook wordt de tijd genomen hier duidelijk uitleg over te geven. Wat ik verder héél belangrijk vind, is dat ze nakomen wat ze beloven! Ik hoop deze prettige samenwerking nog lang zo voort te kunnen zetten.
 • Avatar Bas Vellekoop ★★★★★ een jaar geleden
  Goed geholpen en advies gekregen en zeer correct behandeld.
  Zeer tevreden met het ontvangen product en service!

Bekijk alle reviews Schrijf een review

Waarom 3D printen via Layertec?

w

Training

Door onze vakkundige trainingen, haal je het beste resultaat uit jouw 3D printer(s).

Helpdesk

Onze telefonische helpdesk helpt je adequaat, zodat je zo snel mogelijk terug op schema ligt.

3D printservice

Laat razendsnel en in de hoogste kwaliteit jouw model door ons 3D printen.

Implementatie

Ervaren en gecertificeerde experts installeren en trainen bij jou op locatie.

Webinars & seminars

Tijdens onze webinars en seminars leer je alles over nieuwe technologieën, materialen en toepassingen.

Service

Onze specialisten staan tot je beschikking voor snelle assistentie bij gebruik en vragen.

Betaal veilig en snel