Professionele Ultimaker
3D printers

van Nederlandse bodem

Professionele
Ultimaker
3D printers

van Nederlandse bodem

Ultimaker S5

Deze bijzonder gebruiksvriendelijke desktop 3D printer vervaardigt de grootste 3D prints van het Ultimaker assortiment. De nauwkeurige geprinte onderdelen van industriële kwaliteit zijn ideaal voor snelle prototypes, on demand tooling en onderdelen voor eindgebruik. Het uitermate betrouwbare dual extrusion systeem zorgt dat ook de meest geavanceerde modellen en ingewikkelde geometrieën geprint kunnen worden.

Ultimaker 3D printer S5 1 -Ultimaker
Ultimaker 3D printer 3 1 -Ultimaker

Ultimaker 3

Realiseer complexe, hoogwaardige prints dankzij het unieke auto-nozzle liftsysteem, de professionele bouw- en supportmateriaalcombinaties en verwisselbare print cores. Een gebruiksvriendelijke interface en eenvoudig kalibratieproces zorgen voor een snelle bediening van de Dual Extrusion desktop printer. Bovendien zijn met 10 hoogwaardige materialen de mogelijkheden nagenoeg eindeloos. Ook verkrijgbaar in extended variant met een bouwvolume van 215 x 215 x 300 mm.

Ultimaker 2+

De Ultimaker 2+ is een gebruiksvriendelijke printer met een enorm scala aan mogelijkheden: van functionele prototypes tot op maat gemaakte tools. Altijd van hoogwaardige en robuuste kwaliteit. De printer biedt oplossingen voor de meest voorkomende uitdagingen op het gebied van 3D printen zoals het printen van schuine oppervlakken (overhang) en bridges. Ook verkrijgbaar in extended variant met een bouwvolume van 223 x 223 x 305 mm.

Ultimaker 3D Printer 2 1 -Ultimaker
Ultimaker Materials -Ultimaker

Kies de perfecte Ultimaker Filamenten voor uw 3D prints

De Ultimaker 3D printing filamenten zijn speciaal ontwikkeld om superieure 3D prints te realiseren. Geoptimaliseerde Ultimaker Cura-profielen bieden de beste printinstellingen per materiaal, op basis van de automatisch herkende print core en het type materiaal. De Ultimaker S5 en Ultimaker 3 kunnen dankzij het dual extrusion met zowel bouw- als (in water oplosbaar) supportmateriaal 3D printen.

Welke van de Ultimaker 3D printers u ook heeft, met Ultimaker filamenten maakt u gegarandeerd 3D prints van professionele kwaliteit.

Wekelijkse demomiddag

Ontvangt u graag persoonlijk advies over de mogelijkheden van 3D printing? Kom langs voor een vrijblijvend 1-op-1 adviesgesprek tijdens onze 3D printing demo middag elke donderdag van 13:00 tot 17:00.

Uw 3D printer, onze toegevoegde waarde: maximaal rendement

w

Training

Wij trainen uw gebruikers om efficiënt met uw Desktop Metal, Formlabs of MakerBot  3D printer om te gaan.

Helpdesk

Krijg direct technische ondersteuning zodat u snel verder kunt met uw werkzaamheden.

Nieuwe ontwikkelingen

Wij houden u op de hoogte van alle ontwikkelingen: van nieuwe printers tot materialen, toepassingen en nabewerkingen.

Implementatie

We helpen u om de 3D printer te installeren en te implementeren.

Seminars

We organiseren regelmatig seminars waarin bepaalde onderwerpen dieper worden behandeld.

Service

Onze Service engineers staan tot uw beschikking voor snelle assistentie bij gebruik en vragen.