Verzenden 

Bestellingen worden in Nederland, België en Luxemburg bezorgd. Bestellingen boven de € 270 worden altijd gratis bezorgd. Voor bestellingen onder de € 270 rekenen we een vast verzendtarief van € 13. Een uitzondering hierop is als de bestelling alleen Formlabs producten betreft met een totale orderwaarde die lager is dan € 270, dan is het verzendtarief € 7,50.

Wil je het pakket buiten de Benelux laten bezorgen? Neem dan contact met ons op via [email protected] voor het tarief; we kunnen wereldwijd verzenden.

Pakketten worden door TNT, DHL, Transflex of DPD naar je verzonden. Afhankelijk van de hoogte van je bestelling wordt deze verzekerd en aangetekend verzonden.

 

Retour aanvragen

Voordat je een product retour stuurt, om wat voor reden dan ook, dien je hiervoor eerst een retournummer aan te vragen. Dit kan je doen door een e-mail te sturen naar [email protected] met daarbij duidelijk vermeld welke producten je wilt retourneren.

Je kan een product binnen 14 dagen na orderdatum met vermelding van het retournummer retourneren. Indien je wenst dat we het product crediteren, doen we dit altijd via onze bankrekening en binnen 14 werkdagen na ontvangst van het product(en).

Houd er rekening mee dat het retour sturen van producten voor eigen rekening is.

 

Levertijd

Layertec doet er alles aan om zo snel mogelijk de producten uit te leveren waarbij de getoonde levertijd in de webshop een indicatie van de levertijd is. Een geplaatste order wordt binnen 1 werkdag verwerkt en je krijgt een notificatie e-mail zodra de order succesvol is verwerkt.

Producten met status “voorraad”:
De voorraadinformatie van producten vindt u op de productpagina. Op voorraad betekent dat het product binnen 1-2 werkdagen geleverd kan worden, tenzij uitdrukkelijk anders getoond op de productpagina.

Producten met status “beschikbaar via nabestelling”:
We geven een indicatie van de levertijd op de productpagina. Neem contact met ons op om te horen wat de daadwerkelijke levertijd is van het betreffende product.

 

Algemene leveringsvoorwaarden

Het volledige overzicht van de Algemene Leveringsvoorwaarden is hier te vinden. Hiermee ga je akkoord bij het plaatsen van een bestelling in de webshop van Layertec.

Wat vinden onze klanten?

4,4 8 reviews

 • Avatar Coen ★★★★★ 4 maanden geleden
  Na bezoek in de showroom, heldere uitleg gehad.
  Zeer tevreden over de service en ons product !
 • Avatar Sjoerd Slabbers ★★★★★ 8 maanden geleden
  Erg goed en snel geholpen, printer stond in no-time voor m'n neus!
 • Avatar Sjoerd Goossens ★★★★★ een jaar geleden
  Ik ben een jonge ondernemer en had alleen nog maar ideeën. Desondanks namen ze me direct serieus. Ik heb eerlijk advies gekregen ook al was dat niet altijd … Lees meer in hun voordeel. Ze hebben veel kennis over de printers, het printen en alles wat er bij komt kijken. Ook wordt de tijd genomen hier duidelijk uitleg over te geven. Wat ik verder héél belangrijk vind, is dat ze nakomen wat ze beloven! Ik hoop deze prettige samenwerking nog lang zo voort te kunnen zetten.
 • Avatar Bas Vellekoop ★★★★★ een jaar geleden
  Goed geholpen en advies gekregen en zeer correct behandeld.
  Zeer tevreden met het ontvangen product en service!

Bekijk alle reviews Schrijf een review

Waarom 3D printen via Layertec?

w

Training

Door onze vakkundige trainingen, haal je het beste resultaat uit jouw 3D printer(s).

Helpdesk

Onze telefonische helpdesk helpt je adequaat, zodat je zo snel mogelijk terug op schema ligt.

3D printservice

Laat razendsnel en in de hoogste kwaliteit jouw model door ons 3D printen.

Implementatie

Ervaren en gecertificeerde experts installeren en trainen bij jou op locatie.

Webinars & seminars

Tijdens onze webinars en seminars leer je alles over nieuwe technologieën, materialen en toepassingen.

Service

Onze specialisten staan tot je beschikking voor snelle assistentie bij gebruik en vragen.

Betaal veilig en snel