Maximale 3D printresultaten

Webinars, seminars & trainingen – Leer alles over 3D printen met Desktop Metal, Formlabs en Ultimaker.

Seminars

In één middag bijgepraat

Trainingen

In 1 dag specialist

Webinars

In 1 middag up-to-date

EERSTVOLGENDE WEBINAR

Toepassingen voor 3D metaalprinten

Woensdag 22 april, 13:15 – 13:45 uur

Toepassingen voor 3D metaalprinten

Woensdag 22 april

13:15 – 13:45 uur

3D metaalprinten is baanbrekend qua ontwerpflexibiliteit en doorlooptijd. Restricties van conventionele machines voor metaalbewerking vallen weg terwijl het geprinte resultaat bestaat uit dezelfde kwaliteit van volledig dichte, solide metalen onderdelen. In elke denkbare geometrie en direct toepasbaar in elke omgeving.

Spreker

Dennie Rijk

Desktop Metal specialist

Dennie volgt alle ontwikkelingen op gebied van 3D printen op de voet. In de afgelopen vijf jaar heeft hij zich met name gericht op de 3D metaalprinters van Desktop Metal.

Hij is de ideale gesprekspartner voor bedrijven die zich oriënteren op 3D metaalprinten en vertelt met veel enthousiasme over mogelijke toepassingen.

Het programma

13:15 – 13:20 uur

Introductie 

In de eerste 5 minuten van het webinar introduceert Dennie zichzelf en het gehele portfolio van Desktop Metal: Shop System, Studio System, Production System en de Fiber-printer.

13:20 – 13:45 uur

Toepassingen voor 3D metaalprinten

In dit webinar staat de toepassingen voor 3D metaalprinten van Desktop Metal centraal. We praten je helemaal bij over de toepassingen, de business case, beschikbare materialen en het portfolio van Desktop Metal 3D printers.

13:45 – 14:00 uur

Q&A

Gedurende het webinar stel je via de chat alle vragen die je hebt. We proberen de meeste vragen tijdens deze Q&A te beantwoorden. 

Registreren voor deelname 22 april

Waarom Layertec?

Officieel Desktop Metal partner

Ervaren & gecertificeerde 3D printing experts

Snelle assistentie bij gebruik & vragen

Webinar overzicht

Gebruik dit overzicht om je alvast in te schrijven voor andere webinars.

Donderdag 30 januari    30 minuten

Introductie Desktop Metal Shop System™

Desktop Metal heeft tijdens Formnext 2019 ’s werelds eerste Metal Binder Jetting-systeem voor eindonderdelen en batchproductie gelanceerd. Hiermee print je metalen onderdelen in de hoogste resolutie ooit én print je eenvoudig en zeer snel complexe onderdelen die niet of bijzonder moeilijk met CNC-machines te maken zijn; tegen een fractie van de kosten!

Vrijdag 27 maart    30 minuten

Introductie Desktop Metal Studio System

Ontdek alles over de eerste en enige totaaloplossing voor het veilig en betaalbaar in-house printen van metalen onderdelen. Je leert hoe op je werkplek zelf metalen 3D onderdelen kunt printen. Studio System van Desktop Metal is tot wel 10x goedkoper dan lasergebaseerde systemen.

Woensdag 28 mei    30 minuten

De business case van 3D metaalprinten

Waarom 3D metaalprinten? Hoe verhoudt de investering in een CNC-machine zich ten opzichte van de investering in een 3D metaalprinter? Wat blijft er over onder de streep? We bespreken de belangrijke elementen van een business case voor 3D metaalprinten om inzicht te geven in de afweging die gemaakt kan worden bij de keuze voor een 3D metaalprinter.

Donderdag 9 juli    30 minuten

Introductie Desktop Metal Fiber

Eén van de nieuwste ontwikkelingen op gebied van 3D printen: printen met composieten. Leer meer over de enige composiet desktop 3D printer die gebruik maakt van micro-geautomatiseerde vezelplaatsing (μAFP), met een ongeëvenaarde sterkte van composietonderdelen als resultaat; tot 60 keer stijver en 75 keer sterker dan ABS-kunststofonderdelen.

Woensdag 16 september    30 minuten

Introductie Desktop Metal Production System

Het Production System™ is ideaal voor hoogwaardige metalen onderdelen en levert de snelheid, kwaliteit en kosten per onderdeel om te concurreren met traditionele productieprocessen. Met printsnelheden tot 12.000 cm³ per uur is het maar liefst 100 keer sneller dan lasergebaseerde systemen en tot wel 20 keer voordeliger dan hedendaagse 3D metaalprintsystemen. 

Vrijdag 6 november    30 minuten

Toepassingen voor 3D metaalprinten

De potentie voor 3D metaalprinten is enorm. Denk aan toepassingen die specifieke eigenschappen als stijfheid, sterkte, hittebestendigheid en duurzaamheid vereisen. Een goed voorbeeld is het gebruik van mallen en opspanmiddelen van metaal, welke moeten voldoen aan de hoge eisen van een productieomgeving. We behandelen een serie van mogelijke toepassingen in verschillende sectoren.

Betaal veilig en snel